Kettnaker Soma programma

Kettnaker Soma Kasten

Een meubelsysteem met eindeloze vormgevingsmogelijkheden: door het scheiden van het oppervlak en het structurele korpus kan het uiterlijk van de meubels in deze Soma serie op elk moment worden gewijzigd.

6 millimeter fijne panelen worden vastgehouden door krachtige magneten en kunnen indien nodig eenvoudig en snel met de hand worden verwisseld. Dit biedt naast een lange levensduur en duurzaamheid de mogelijkheid om ook na jaren van kleur en materiaal te wisselen. De romp van het SOMA meubelsysteem kan optioneel rondom, ook aan de achterzijde, bekleed worden met vaste of verwisselbare panelen. SOMA wordt een roomdivider of een individueel meubelstuk in uw woonkamer of eetkamer. Een modulair meubelsysteem met uitgebreide functionaliteit dat zich verfijnd verbergt achter de minimalistische uitstraling.
Dankzij de filigrane gegroefde look die doorlopend over de voor- en zijkanten loopt, zien de deurkasten van de SOMA Edition eruit als een grafisch ontwerp in de kamer. Het perfecte meubel voor uw verlangen naar individuele extravagantie. SOMA Edition staat voor hoogwaardige ladekasten die uw woon- en eetkamer een effectief accent geven.

Kenmerken:

Meerder materialen beschikbaar:

Aluminium, Fenix, Lak (satin of hoogglans), Eik, Europese kersen, Walnoot, Paldao, Makassar, Zirikote, Betonoptiek, enz...

Dit alles in verschillende anderen kleuren.

De Soma kasten kunnen geplaatst worden op plint, diverse onderstellen of gewoon hangend aan de wand.

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen opties, formaat en afwerking. Om uw Kettnaker kasten helemaal naar uw persoonlijke wens te maken, kiest u de ideale uitvoering volgens uw smaak en specifieke indeling. 
De Kettnaker Soma kast is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie .