Kettnaker Alea programma

KETTNAKER ALEA KAST

puur en strak wonen met het ALEA meubelprogramma: ALEA is een modulair meubelsysteem met oneindig vormgevingsmogelijkheden.

 Alle modules kunnen naar wens worden gestapeld of uitgebreid, hun hoogtes, breedtes en dieptes zijn verkrijgbaar in variabele maten. De corpus-elementen met een filigraan front van 6 mm en afdekplaat zijn verkrijgbaar in 8 breedtes, 12 hoogtes en 4 dieptes. Gebaseerd op het concept van “aleatorisch” uit muziek, zijn de mogelijke combinaties bewust open gehouden: ALEA wordt een dressoir, roomdivider, boekenplank, mediameubel of opbergsysteem. Puristisch wonen – geheel naar uw individuele wensen.

Kenmerken:

Meerder materialen beschikbaar:

Aluminium, Fenix, Lak (satin of hoogglans), Eik, Europese kersen, Walnoot, Paldao, Makassar, Zirikote
Dit alles in verschillende anderen kleuren.

De prijs van meubelen is niet alleen afhankelijk van het model zelf, maar voor een belangrijk deel ook van het gekozen formaten en afwerkingen. Om uw Kettnaker kasten helemaal naar u zin te maken, kiest u de ideale uitvoering voor uw woonsfeer en specifieke wensen. 
De Kettnaker Alea kast is tevens in andere uitvoeringen te verkrijgen. Voor een persoonlijke prijsopgave kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen of bezoekt u onze showroom voor meer informatie.