Auping Matrassen

Een goede nachtrust valt of staat bij de juiste matras. Hoe beter je slaapt, hoe fitter en energieker jij je de volgende dag voelt. Een goede matras kopen is dus erg belangrijk. Maar wat voor de één een luxematras is, is dat niet per se voor de ander. Wanneer je weet wat je fijn vindt én wat goed voor je is, kun je op zoek naar de matras die perfect bij je past.

De kwaliteitsmatrassen van Auping geven je ultiem slaapcomfort. Bij ons kan je kiezen uit 5 verschillende pocketveren matrassen. Elk matras is verkrijgbaar in diverse lengtes, soorten ondersteuning en niveaus van comfort. 

Waarom is een Auping matras de juiste keuze?

Auping is een kwaliteitsmerk van matrassen. Onze matrassen ondersteunen je waar nodig. Ze ontlasten de wervelkolom en onderrug, en geven mee bij schouders en heupen.

De voordelen van een Auping pocketveren matras

Alle matrassen ventileren actief en voeren vocht af. Dat houdt je bed schoon en fris.
Alle matrassen hebben een kern van DPPS® pocketveren die optimale ondersteuning bieden, waardoor je soepel en gemakkelijk draait zonder wakker te worden.
De comfortlagen zijn gemaakt van duurzaam natuurlatex, exclusief bij Auping. Dit zorgt voor een prettig liggevoel van veerkracht en zachtheid.
De matrastijk is de bovenste laag van de matras. Bij ons kan je kiezen voor afritsbare tijken. Deze zijn wasbaar, ademend en zacht. Een warme en koele tijk afwisselen per seizoen? Dat kan! Bij de luxematrassen zit de rits zelfs aan de bovenzijde. Hierdoor is de tijk nog makkelijker te wisselen en schoon te maken.
De matras draaien of keren is niet nodig. Onze matrassen zijn zorgvuldig laag voor laag opgebouwd zodat ze optimaal ventileren en de juiste ondersteuning bieden. Echte kwaliteitsmatrassen!