Noteborn Inloopkast MAATWERK

Je moet bij ons zijn als je wil genieten van maatkasten van topkwaliteit. Het merk Noteborn staat hiervoor garant. Kastwanden, inloopkasten, dressings en sideboards met een heel eigen karakter worden in overleg aangepast aan jouw noden en wensen. De maatkasten van Noteborn zijn je op het lijf geschreven.

Stap 1: Overleg

Een belangrijk punt is het overleg. Waar ben je juist naar opzoek? Met onze gespecialiseerde maatwerkadviseurs kan je de nodige ideeën opdoen en helpen U graag bij het uitdenken van het ideale maatwerk. Zo komen onder meer de materialen en de kleuren die je wenst aan bod. Na dit gesprek ben je alvast een stap dichter om jouw wens in vervulling te zien gaan.

Stap 2: 3D-tekening / richtprijs

Bij de tweede stap is de 3D-tekening het centrale thema. Eens de exacte afmetingen van de maatkast gekend zijn, kunnen onze specialisten aan de gedetailleerde 3D-tekening beginnen. Hierdoor kunnen we je reeds een richtprijs meegeven, zodat je een beeld van het kostenraming krijgt én heb je een concreet idee hoe de ruimte er zal uitzien. Voor deze afspraak nodigen we U graag uit in onze showroom.

Stap 3: Opmeting / eindprijs

In de laatste fase komen we bij je langs om gedetailleerde opmetingen uit te voeren. De plannen worden hierop eventueel aangepast. Je zal dan ook op het plan zien hoe de kast er in realiteit zal uitzien. De definitieve kostprijs wordt aan de hand hiervan vastgelegd.

Kom vrijblijvend langs, en kom zien naar onze showroomdressing waar wij U vele mogelijkheden kunnen voorstellen.