Noteborn Swing draaideurkasten MAATWERK

In veel slaapkamers zijn schuifdeuren populair, omdat ze zo efficiënt zijn. Heeft u de ruimte voor draaideuren, dan is de Swing de ideale kast voor u! Mooie elegante deuren waarmee u uw kast of kastwand op maat kunt uitrusten. De draaideuren zijn mét greep of volledig greeploos leverbaar. De greeploze deur is voorzien van tip-on; een druk tegen de deur en hij opent automatisch. De Swing is leverbaar in diverse uitvoeringen, kom langs in het hartje van Brugge en ontdek de vele mogelijkheden! 

Stap 1: Overleg

Een belangrijk punt is het overleg. Waar ben je juist naar opzoek? Met onze gespecialiseerde maatwerkadviseurs kan je de nodige ideeën opdoen en helpen U graag bij het uitdenken van het ideale maatwerk. Zo komen onder meer de materialen en de kleuren die je wenst aan bod. Na dit gesprek ben je alvast een stap dichter om jouw wens in vervulling te zien gaan.

Stap 2: 3D-tekening / richtprijs

Bij de tweede stap is de 3D-tekening het centrale thema. Eens de exacte afmetingen van de maatkast gekend zijn, kunnen onze specialisten aan de gedetailleerde 3D-tekening beginnen. Hierdoor kunnen we je reeds een richtprijs meegeven, zodat je een beeld van het kostenraming krijgt én heb je een concreet idee hoe de ruimte er zal uitzien. Voor deze afspraak nodigen we U graag uit in onze showroom.

Stap 3: Opmeting / eindprijs

In de laatste fase komen we bij je langs om gedetailleerde opmetingen uit te voeren. De plannen worden hierop eventueel aangepast. Je zal dan ook op het plan zien hoe de kast er in realiteit zal uitzien. De definitieve kostprijs wordt aan de hand hiervan vastgelegd.

Kom gerust langs, de koffie staat al klaar ;-)