De structuur van fauteuil Peel is beïnvloed door de vorm en functie van een vallende sinaasappelschil. Het doel is om de persoon die erin zit te beschermen, te omarmen en te verzorgen.
 
Stoel Peel is elegant en comfortabel, en biedt een groot gevoel van welbehagen. De stoel is flexibel en volgt de bewegingen van uw lichaam. Een dubbel veringsysteem maakt het mogelijk om vloeiend van positie te veranderen voor de perfecte ontspanning. Peel draait 360° en heeft drie afzonderlijke posities om te zitten en te rusten.
 
Door uw lichaamsgewicht te verplaatsen, verandert de zitpositie van de stoel. Omdat Peel een vaste hoek heeft tussen de zitting en de rugleuning, ondersteunt de stoel uw lichaam goed, ongeacht uw zitpositie. De elegante voetsteun is ontworpen om het makkelijk te maken langere tijd comfortabel in de stoel te zitten.
 
U kunt achteroverleunen zonder weg te glijden. De beweging zit in het kantelmechanisme, niet tussen zitting en rugleuning

De organische vorm biedt talrijke zitmogelijkheden in de stoel zelf
Dankzij de voetsteun verander je heel gemakkelijk van zithouding
De hogere voetsteun zorgt voor uitstekend comfort wanneer u achterover leunt
De voetsteun kan worden gebruikt als 'bijzettafeltje'
De neksteun kan horizontaal en verticaal worden versteld, en biedt zo verschillende standen voor lezen, slapen, tv-kijken enzovoorts.
De stoel is verkrijgbaar in een gespiegelde versie